RVS achterwand op maat

Bent u op zoek naar een rvs achterwand met een specifieke afmeting, vorm of heeft u andere speciale wensen? Wij maken uw achterwand naar wens en exact op maat. Uitsparingen voor stopcontacten, afzuigkap of keukenkastjes zijn geen enkel probleem. Door onze eigen productie leveren wij achterwanden uit één stuk met een maximale afmeting van 3 x 1.5 meter.
Een rvs achterwand op maat kunnen we leveren als vlakke rvs plaat of omgevouwen met hout er achter.

Meest verkocht
Geborsteld rvs
Bestel op maat
Luxe uitstraling
Bestel op maat
In kleur

Keuken achterwand in kleur

Achterwand keuken op maat – In kleur

Bestel op maat

RVS Achterwand op maat gezette uitvoering

Wanneer kiest u voor een gezette rvs achterwand? Gezette achterwanden zijn geschikt voor muren die oneffenheden vertonen. Met een gezette achterwand werkt u oneffenheden op uw ondergrond makkelijk weg en heeft u een strak eindresultaat. Alle kanten van de rvs plaat worden omgevouwen, en er wordt een vochtwerende plaat voor de achterzijde mee geleverd. Mooi afgewerkt en een luxe uitstraling.
Leverbaar in een dikte van 0.7 t/m 1.9 cm

Alle rvs achterwanden worden van A-keus rvs plaat gemaakt.

RVS Achterwand op maat vlakke plaat

Voor directe montage op de muur kunt u een rvs achterwand op maat in vlakke plaat bestellen. De plaat kan direct op de muur verlijmd worden zonder boren en schroeven. Leverbaar in meerdere afwerkingen, de meest gekozen is geborsteld rvs met anti-fingerprint. Deze sluit perfect aan bij de bestaande apparatuur en is makkelijk schoon te maken.

Meest verkocht
Geborsteld rvs
Voordelig
Luxe uitstraling
Bestel op maat

Afwerking:

  • Anti-fingerprint coating: Geborsteld rvs voorzien van fabrieks orginele anti fingerprint coating, makkelijk schoomaken.
  • Geslepen en nageborsteld: Geslepen K320, extra glad afgewerkt voor gemakkelijker schoonmaken en luxe uitstraling.
  • Richtingloos geslepen: Egaal geschuurd rvs, minder krasgevoelig door ons ook toegepast op rvs keukenbladen.